Ja bih da se povučem, budućnost ipak pripada vama

Ovom prilikom, čestitao bih svim pripadnicima „evropske“ Srbije dve stvari.

Prvo, večerašnju  inicijaciju i konačno pristupanje  novog borca, pardon borkinje, njihovim redovima. Kakva elokvencija, kakva požrtvovanost u borbi za ideale, kakva britka odbrana jedinoispravnihstavova. Od večeras ste definitivno „nepobediv tim“.
Drugo, skoro izvesno sutrašnje dobijanje statusa kandidata. Nadam se samo da su stolice u čekaonici udobne. Mislim, da ne nažuljate baš mnogo kičmu, može to da potraje.

Dakle, hajte vi polako širokim autoputem u vaše tri lepe svetle budućnosti, ja ću da nastavim se smucam  bogazama po ovim vukojebinama, i onako sam navikao, a verovatno i nisam za bolje.

Srećan put.

P.S.
Eh da.
Večeras je takođe postalo jasno da za ljude poput Jovana Ćirilova u vašoj budućnosti neće biti baš mnogo mesta. Ali je zato uključenje Bobana Stojanovića bilo impozantno.

4 thoughts on “Ja bih da se povučem, budućnost ipak pripada vama

  1. Jes’ vido? Ja ostala zapanjeTa!
    Naročito me dirnuo kraj – utisak van predloženih i kako „kožom oseća šta je pravo a šta nije“, misleći pri tom na „original i lažnjak“. Međutim, takav rečnik nije za inicijaciju u elitu.

  2. Miljo mislim da grešiš, takav rečnik je upravo za inicijaciju u tu i takvu elitu. U ovom konkrektnom slučaju je samo malo ogoljen pa zato bode oči.

  3. Što, emisija je bila poučna. Pokazala je na praktičnom primeru dva za naše društvo zamimljiva komplementarna sociološka fenomena- fašistu ludaka i fašistu glupaka (Borka Pavićević & Jelena Karleuša). Trebalo bi da ide u školski program

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s